Általános szerződési feltételek

A Training Média kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (a továbbiakban Kft.) által üzemeltetett www.asdkviz.com honlap használatával  ( a továbbiakban: asdkviz) Ön, mint felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) elfogadja az alábbi Általános Szerződési Feltételeket. (ÁSzF)

Amennyiben az ÁSzF feltételeit Felhasználó nem fogadja el, úgy az oldalt nem használhatja.

A Kft. fenntartja a jogot a jelen ÁSzF feltételeinek módosítására.

Az ÁSzF feltételeit elfogadó Felhasználó részére a Kft. biztosítja az oldal nem kizárólagos, nem átruházható jogát az alábbi feltételeknek megfelelően.

  1. Ingyenes ill. fizetős használat

A honlap regisztráció nélkül illetve regisztrációval használható.

Regisztráció nélkül a  honlap valamennyi funkciója ingyenesen használható, kivéve a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldalakat, amelyekre regisztrálni kell. Regisztráció esetén a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldalak egy Felhasználó részére  kizárólag  egyszeri alkalommal, a regisztrációtól számított 1 napig ingyenesen használhatók. . Ezt követően a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldalak csak a mindenkori előfizetési díj banki átutalását követő Kft. általi aktiválás után  használhatóak. Tilos egy Felhasználónak többször regisztrálnia az oldal újabb ingyenes használata érdekében.

Az előfizetési lehetőségekről az „Előfizetés vásárlása” menüpontban tájékozódhat.

Az előfizetés lejártáról Felhasználó a lejáratot 3 nappal megelőzően  e-mail értesítést kap, melynek alapján előfizetését a vonatkozó feltételeknek megfelelő banki átutalással meghosszabbíthatja. Ennek elmaradása esetén az oldal fizetős része újabb előfizetésig nem használható.

Az oldal fizetős használata egyéni, Felhasználóhoz kötött.  A Felhasználó nem oszthatja meg a regisztrációnál használt felhasználónevét és jelszavát más felhasználókkal.

  1. Szerzői jog

Az oldalra vonatkozó szerzői jogról a „Jognyilatkozat” menüpont nyújt  tájékoztatást.

  1. Az oldalak tartalma

A Kft. a honlap  tartalmát folyamatosan bővíti és frissíti.  Az 1 hetes ingyenes használat és érvényes előfizetés során  Felhasználó a honlap mindenkori teljes tartalmát használhatja.

A Kft. semmilyen módon nem garantálja az oldalak tartalmának fejlesztő hatását, sem az oldalak mentességét hibáktól, tévedésektől vagy vírusoktól, ezen problémákból eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.  A Kft. ugyancsak nem vállal felelősséget az oldal tartalmának esetleges negatív hatásáért a Felhasználóra. 

4.Személyiségi jogok

A Kft. valamennyi felhasználó személyes adatait bizalmasan kezeli, azt harmadik féllel nem osztja meg. 

Az adatkezelés részletei az Adatkezelési tájékoztató menüpontban érhetők el.