Adatkezelési tájékoztató

Hatályos: 2018. május  1-től visszavonásig

1. AZ ÜZEMELTETŐ NEVE, SZÉKHELYE, POSTACÍME, BEJEGYZÉSI ÉS NYILVÁNTARTÁSI SZÁMAI

Az üzemeltető neve: Training Média Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Az üzemeltető rövidített neve: Training Média Kft.

Az üzemeltető postacíme: 1023 Budapest, Zsigmond tér 1/a. 2.em.2.

Az üzemeltető cégbírósági bejegyzési száma: Cg. 01-09-670591/43

Az üzemeltető adószáma: 12365760-2-41

Az üzemeltető adatvédelemmel kapcsolatos képviselője: Farkas János ügyvezető, telefon: +36 30 246 5647

EU adószám: HU12365760

Az üzemeltető kamarai nyilvántartási száma: BU12365760

Bankszámlaszáma: 12010501-01679967-00100006 Raiffeisen Bank

2. AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Ügyfélszolgálat: munkanapokon hétfőtől péntekig 9:00 – 18:00 óráig

Mobiltelefon: +36 30 246 5647
e-mail: trainingmedia@t-online.hu

3. ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

3.1 Tájékoztatjuk, hogy honlapunk számos oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. A weboldalon azonban a Fejlesztési területek” menüpont alatt szereplő anyagok  igénybevétele regisztrációhoz kötött. Ebben az  esetben  az Ön által megadott adatokat (fiktív, nem személyhez kötött felhasználónév és e-mail cím) az üzemeltető szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá. Az e-mail címen és a fiktív felhasználónéven túlmenően személyes adatokat nem gyűjtünk. A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, ha az adatból közvetve vagy közvetlenül levonható az érintettre vonatkozó következtetés. Az e-mail cím és a nem személyhez kötött (fiktív) felhasználónév alapján semmilyen formában nem törekszünk arra, hogy az adatok alapján a Felhasználó természetes személyt azonosítsuk. A rendelkezésünkre álló hardware és software eszközökkel erre lehetőségünk sincs.

3.2. A hírlevélre történő feliratkozás a weboldalon a „Feliratkozás hírlevélre” menüpontban történik.

A regisztráció nem jelent automatikus feliratkozást a hírlevélre.

3.3. Amennyiben a Felhasználó a „Feliratkozás hírlevélre” menüpontban kéri a hírlevél küldését, majd erre vonatkozó szándékát megváltoztatja, a leiratkozást minden hírlevelében egyetlen kattintással biztosítjuk, és a leiratkozás megtörténtéről a Felhasználó értesítést kap. Ugyancsak lehetséges a leiratkozás bármikor a trainingmedia@t-online.hu email címre küldött kéréssel is.

4. ADATKEZELÉS, ADATTÁROLÁS, BIZTONSÁGI MÁSOLAT

4.1. A regisztráció és a hírlevélre történő feliratkozás önkéntesen történik.

4.2. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan, a jogszabályoknak megfelelően, kizárólag üzleti célhoz kötötten kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által kérhető, az adatmódosítási igénynek az ügyfélszolgálat e-mail címére (trainingmedia@t-online.hu) történő jelzésével.

4.3. A feliratkozáskor bekért adatok köre: (fiktív) felhasználónév és e-mail cím. Ezen túlmenően személyes adatokat nem gyűjtünk és nem kezelünk. A jogosult által adott adatokat nem ellenőrizzük, ezek alapján nem próbáljuk a feliratkozó személyét azonosítani. A feliratkozó által önként megadott adatokat számítástechnikai és hírlevélküldő eszközökön és szoftvereken tároljuk, azokról (kizárólag a műszaki szükségszerűség miatt) a tárhelykezelő cég rendszeresen biztonsági másolatokat képez és tárol.

Az adatokat kizárólag magyarországi elhelyezésű szervereken tároljuk. (Tárhelykezelő: ProfiTárhely Kft, 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23., ugyfelszolgalat@profitarhely.hu)