Általános Szerződési Feltételek

A Training Média Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (a továbbiakban Kft.) által üzemeltetett asdkviz.com honlap használatával  ( a továbbiakban: asdkviz) Ön, mint felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) elfogadja az alábbi Általános Szerződési Feltételeket. (a továbbiakban: ÁSzF)

Amennyiben az ÁSzF feltételeit Felhasználó nem fogadja el, úgy a honlapot nem használhatja.

A Kft. fenntartja a jogot a jelen ÁSzF feltételeinek módosítására.

Az ÁSzF feltételeit elfogadó Felhasználó részére a Kft. biztosítja a honlap  használatának nem kizárólagos, nem átruházható jogát az alábbi feltételeknek megfelelően.

  1. Ingyenes ill. fizetős használat

A honlap regisztráció nélkül illetve regisztrációval használható.

Regisztráció nélkül a  honlap valamennyi funkciója ingyenesen használható, kivéve a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldalt, amelynek használatához regisztrálni kell. Regisztráció esetén a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldal egy a Felhasználó részére  kizárólag  egyszeri alkalommal, a regisztrációtól számított 1 hétig ingyenesen használhatók. . Ezt követően a „Fejlesztési területek” menüpont alatti oldal csak a mindenkori előfizetési díj banki átutalását követő, Kft. általi aktiválás után  használható. Tilos egy Felhasználónak többször regisztrálnia az oldal újabb ingyenes használata érdekében.

Az előfizetési lehetőségekről az „Előfizetés vásárlása” menüpontban tájékozódhat.

Az előfizetés lejártáról Felhasználó a lejáratot 3 nappal megelőzően  e-mail értesítést kap, melynek alapján előfizetését a vonatkozó feltételeknek megfelelő banki átutalással meghosszabbíthatja. Ennek megtörténte esetén a Kft. aktiválja Felhasználó hozzáférését a honlap fizetős részéhez az előfizetés időtartamára. Ennek elmaradása esetén a honlap  fizetős része újabb előfizetésig nem használható.

Az oldal fizetős használata egyéni, Felhasználóhoz kötött.  A Felhasználó nem oszthatja meg a regisztrációnál használt felhasználónevét és jelszavát más felhasználókkal.

  1. Szerzői jog

Az oldalra vonatkozó szerzői jogról a „Jognyilatkozat” menüpont nyújt  tájékoztatást.

  1. Az oldalak tartalma

A Kft. a honlap  tartalmát folyamatosan bővíti és frissíti.  Az 1 hetes ingyenes használat és érvényes előfizetés során  Felhasználó a honlap mindenkori teljes tartalmát használhatja.

A Kft. semmilyen módon nem garantálja az oldalak tartalmának fejlesztő hatását, sem az oldalak mentességét hibáktól, tévedésektől vagy vírusoktól, ezen problémákból eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.  A Kft. ugyancsak nem vállal felelősséget az oldal tartalmának esetleges negatív hatásáért a Felhasználóra.

4.Személyiségi jogok

A Kft. valamennyi felhasználó személyes adatait bizalmasan kezeli, azt harmadik féllel nem osztja meg.  A Felhasználó vállalja, hogy amennyiben személyes adatok megadására kerül sor, azokat a valóságnak megfelelően bocsájtja a Kft. rendelkezésére.

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) a Kft. kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszi  igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.